Tilapia met salie in parmaham
bewaar
bewaar

Tilapia met salie in parmaham

20 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Dep de tilapiafilet droog met keukenpapier en bestrooi de vis aan beide kanten met peper. Snijd de vis in 16 gelijke stukken en leg op elk een salieblaadje.

Snijd de plakjes parmaham in de lengte doormidden. Wikkel in elke reep ham een stukje tilapiafilet en steek de ham vast met een cocktailprikker. Bestrijk dun met olie en bewaar de vis afgedekt in de koelkast.

Leg de tilapiapakketjes op een ingevet rooster boven matig heet vuur en gril ze in 6-8 minuten bruin en net gaar; keer halverwege voorzichtig.

algemeenIn plaats van tilapiafilet kun je ook filets van andere stevige vissoorten als kabeljauw of pangasius gebruiken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tilapia met salie in parmaham

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig