Mango met rode peper, passievrucht en citroenijs
bewaar
bewaar

Mango met rode peper, passievrucht en citroenijs

15 min. bereiden / 1 uur wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Snijd het vruchtvlees langs de pit van de mango. Schil de stukken fruit en snijd ze in lange dunne plakjes. Snijd minder mooie plakken in stukjes.

Rasp de gele schil dun van de limoen. Pers de vrucht uit. Verwijder de zaadjes uit de peper en hak de peper heel fijn.

Meng in een kom de mango met de suiker, de rode peper, de limoenrasp en naar smaak limoensap. Dek de kom af, zet hem in de koelkast en laat de smaken in minimaal 1 uur intrekken.

Schep op 4 bordjes of in 4 kommen een flinke bol citroenijs. Verdeel de mango erover. Snijd de passievruchten doormidden en lepel het vruchtvlees over de salade.

algemeenDe rode peper geeft dit friszoete toetje een verrassende oppepper.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mango met rode peper, passievrucht en citroenijs

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig