Kipquiche
Vul je keuken met de geur van verse kruiden en schuif deze quiche de oven in.
Aan de slag
Verwarm de oven op 180 °C. Bekleed de ingevette vorm met het ontdooide deeg.
Snijd de kipfilet in blokjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipfilet 4 min. Breng op smaak met peper en zout. Schep in de vorm. Klop de eieren los met de crème fraîche, fijngesneden peterselie, fijngesneden bieslook, peper en zout. Schenk over de kip.
Bak in ca. 45 min. gaar.
Bakvormen bekleden
Instructievideo - 02:06 min.
Kipquiche
Vul je keuken met de geur van verse kruiden en schuif deze quiche de oven in.
null personen
520 kcal
20 min. bereiden
45 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven op 180 °C. Bekleed de ingevette vorm met het ontdooide deeg.
Snijd de kipfilet in blokjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipfilet 4 min. Breng op smaak met peper en zout. Schep in de vorm. Klop de eieren los met de crème fraîche, fijngesneden peterselie, fijngesneden bieslook, peper en zout. Schenk over de kip.
Bak in ca. 45 min. gaar.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 plakjes deeg voor hartige taart
300 g kipfilet
2 el traditionele olijfolie
25 g verse bieslook
20 g verse platte peterselie
200 ml crème fraîche
4 middelgrote eieren
Dit heb je nodig
springvorm (Ø 26 cm)