Champignontaart
bewaar
bewaar

Champignontaart

Een vegetarisch feest met lekker veel champignons. Ui en peterselie geven extra smaak. Próeven!

25 min. bereiden / 35 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat het deeg ontdooien. Vet de quichevorm in met olie.

Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Snipper de ui. Verhit de olie in de koekenpan. Bak de ui en de champignons ca. 5 min. Laat het vocht verdampen. Breng op smaak met peper en zout.

Snijd de peterselie fijn. Klop de eieren los en schep met de crème fraîche en de peterselie door de champignons.

Bekleed de quichevorm met deegplakjes en prik op enkele plaatsen met een vork in. Schep het champignonmengsel op het deeg. Bak de taart in midden van oven in ca. 35 min. gaar en goudbruin.

Bakken met bladerdeeg

Instructievideo - 02:21 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Champignontaart

Een vegetarisch feest met lekker veel champignons. Ui en peterselie geven extra smaak. Próeven!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig