Ratatouillequiche
Deze ratatouillequiche steelt de show bij elke etentje en picknick. Handig: je kunt hem een dag van tevoren al maken.
Aan de slag
Verwarm de oven op 180 °C.
Vet de quichevorm in met olie. Bekleed de vorm met het ontdooide deeg. Snijd de courgette en paprika in blokjes. Verhit de olie in een pan. Bak de courgette en de paprika 3 min. op hoog vuur. Giet af en schep in de quichevorm.
Klop de eieren los met de tomatenpuree, crème fraîche, peper en zout. Schenk over het groentenmengsel en verkruimel de kaas erover. Bak ca. 45 min.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Ratatouillequiche
Deze ratatouillequiche steelt de show bij elke etentje en picknick. Handig: je kunt hem een dag van tevoren al maken.
null personen
520 kcal
20 min. bereiden
45 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven op 180 °C.
Vet de quichevorm in met olie. Bekleed de vorm met het ontdooide deeg. Snijd de courgette en paprika in blokjes. Verhit de olie in een pan. Bak de courgette en de paprika 3 min. op hoog vuur. Giet af en schep in de quichevorm.
Klop de eieren los met de tomatenpuree, crème fraîche, peper en zout. Schenk over het groentenmengsel en verkruimel de kaas erover. Bak ca. 45 min.
bewaartip:
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 plakjes deeg voor hartige taart
½ courgette
1 rode paprika
1 el traditionele olijfolie
4 middelgrote eieren
70 g tomatenpuree
200 ml crème fraîche
100 g geitenkaas naturel 55+
Dit heb je nodig
quichevorm (Ø 24 cm)