Paprikaquiche
bewaar
bewaar

Paprikaquiche

Geroosterde paprika, rauwe ham en amandelschaafsel. Dat is nog 'ns een bijzondere hartige taart.

15 min. bereiden / 45 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven op 180 °C. Laat het deeg ontdooien en bekleed de vorm. Laat de paprika uitlekken en snijd in reepjes. Pureer de helft van de paprika met crème fraîche, losgeklopte eieren, het paprikapoeder en peper.

Verdeel dit met de ham en de rest van de paprikareepjes in de vorm. Bestrooi met de amandelen. Bak ca. 45 min. goudbruin in de oven.

serveertipSeveer met witlofsalade voor een volwaardige maaltijd (zie recept elders op ah.nl/recepten)
bewaartipJe kunt de quiche 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm ca. 20 min. in de oven op 160 °C. Koud ook lekker.

Bakvormen bekleden

Instructievideo - 02:06 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paprikaquiche

Geroosterde paprika, rauwe ham en amandelschaafsel. Dat is nog 'ns een bijzondere hartige taart.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig