Steak tartaar met bearnaisesaus
bewaar
bewaar

Steak tartaar met bearnaisesaus

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 225 °C. Bak de aardappelkroketjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in 15-18 min. goudbruin.

Schil ondertussen de wortel met een dunschiller en rasp fijn in een schaal. Voeg de ui toe. Meng de slasaus met de dragon, 1 el water en peper en zout naar smaak. Schep door de wortelsalade.

Verhit de olie in een koekenpan. Bestrooi de steak tartaar met peper en zout en bak in 8 min. rosé of in 12 min. doorbakken. Keer halverwege.

Verdeel het vlees over 4 borden en schep de bearnaisesaus erbij. Serveer met de aardappelkroketjes en wortelsalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Steak tartaar met bearnaisesaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig