Steak tartaar met bearnaisesaus
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Bak de aardappelkroketjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in 15-18 min. goudbruin.
Schil ondertussen de wortel met een dunschiller en rasp fijn in een schaal. Voeg de ui toe. Meng de slasaus met de dragon, 1 el water en peper en zout naar smaak. Schep door de wortelsalade.
Verhit de olie in een koekenpan. Bestrooi de steak tartaar met peper en zout en bak in 8 min. rosé of in 12 min. doorbakken. Keer halverwege.
Verdeel het vlees over 4 borden en schep de bearnaisesaus erbij. Serveer met de aardappelkroketjes en wortelsalade.
Steak tartaar met bearnaisesaus
hoofdgerecht
null personen
750 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Bak de aardappelkroketjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in 15-18 min. goudbruin.
Schil ondertussen de wortel met een dunschiller en rasp fijn in een schaal. Voeg de ui toe. Meng de slasaus met de dragon, 1 el water en peper en zout naar smaak. Schep door de wortelsalade.
Verhit de olie in een koekenpan. Bestrooi de steak tartaar met peper en zout en bak in 8 min. rosé of in 12 min. doorbakken. Keer halverwege.
Verdeel het vlees over 4 borden en schep de bearnaisesaus erbij. Serveer met de aardappelkroketjes en wortelsalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak aardappelkroketjes
600 g winterpeen
1 ui
3 el slasaus
2 tl dragon
2 el olijfolie
2 x 2 steaks tartaar
4 el bearnaisesaus