Steak tartaar met gemengde boontjes
Aan de slag
In pan 2 el olie verhitten en vlees op matig vuur gaarbakken. Boontjesmix in ca. 5 min. beetgaar koken. Brood roosteren en schuin doormidden snijden. Ui halveren en in ringen snijden. Kidneybonen afspoelen en laatste minuut met boontjes meekoken. Bonen afgieten en omscheppen met uiringen, citroensap en 3 el olie. Op smaak brengen met zout en peper. Basilicum boven bonenmengsel scheuren en geheel voorzichtig omscheppen. Boontjes met toast en tartaar serveren.
Steak tartaar met gemengde boontjes
hoofdgerecht
null personen
655 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In pan 2 el olie verhitten en vlees op matig vuur gaarbakken. Boontjesmix in ca. 5 min. beetgaar koken. Brood roosteren en schuin doormidden snijden. Ui halveren en in ringen snijden. Kidneybonen afspoelen en laatste minuut met boontjes meekoken. Bonen afgieten en omscheppen met uiringen, citroensap en 3 el olie. Op smaak brengen met zout en peper. Basilicum boven bonenmengsel scheuren en geheel voorzichtig omscheppen. Boontjes met toast en tartaar serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 eetlepels olijfolie extra vierge
2 steaks tartaar
1 zakje boontjesmix
2 sneetjes brood
1 kleine rode ui
1 blikje rode kidneybonen
1 eetlepel citroensap
1 zakje verse basilicum