Aardappelcurry
Aan de slag
Eieren in 7 minuten hard koken. Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. Wortels schoonmaken, wassen, halveren en in plakjes snijden. In braadpan olie verhitten. Paprika, wortel en aardappels ca. 5 minuten al omscheppend bakken. Currypasta en 200 ml water en santen toevoegen. Curry ca. 10 minuten zachtjes verhitten. Intussen eieren pellen en in partjes snijden. Naanbrood bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Curry serveren met partjes ei en naanbrood.
Aardappelcurry
hoofdgerecht
null personen
685 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Eieren in 7 minuten hard koken. Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. Wortels schoonmaken, wassen, halveren en in plakjes snijden. In braadpan olie verhitten. Paprika, wortel en aardappels ca. 5 minuten al omscheppend bakken. Currypasta en 200 ml water en santen toevoegen. Curry ca. 10 minuten zachtjes verhitten. Intussen eieren pellen en in partjes snijden. Naanbrood bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Curry serveren met partjes ei en naanbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 eieren (middel groot)
1 rode paprika
4 winterwortels
4 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje gekruide krieltjes paprika & ui
4 eetlepels milde currypasta
1 zakje santen
1 pak naanbrood naturel