Frittata
Aan de slag
In grote koekenpan olie verhitten. Paprika en krieltjes al omscheppend ca. 4 minuten bakken. Intussen eieren met slagroom en snufje zout loskloppen. Eimengsel over krieltjes schenken, frittata afgedekt in ca. 10 minuten laten stollen. Frittata in 4 punten snijden en over twee borden verdelen. Tuinkers erboven fijn knippen.
Frittata
hoofdgerecht
null personen
785 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In grote koekenpan olie verhitten. Paprika en krieltjes al omscheppend ca. 4 minuten bakken. Intussen eieren met slagroom en snufje zout loskloppen. Eimengsel over krieltjes schenken, frittata afgedekt in ca. 10 minuten laten stollen. Frittata in 4 punten snijden en over twee borden verdelen. Tuinkers erboven fijn knippen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 eetlepels olijfolie
1 rode of groene paprika
1 schaaltje Bourgondische krieltjes
5 eieren (middel groot)
1 bekertje slagroom
0 zout
½ doosje tuinkers