Sperziebonen-viscurry
bewaar
bewaar

Sperziebonen-viscurry

20 min. bereiden / 25 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Paprika's schoonmaken en in ringen snijden. Ringen paprika op bodem van ovenschaal leggen. Koolvisfilet dik insmeren met currypasta en op paprika leggen. In pan tomato frito met kokosmelk, zout en peper verwarmen. Warme mengsel over vis schenken. Schaal afdekken en in midden van oven plaatsen. Vis in ca. 25 minuten gaar laten worden. Laatste 6 minuten naanbrood volgens gebruiksaanwijzing meewarmen. Intussen bonen schoonmaken en in ca. 8 minuten beetgaar koken. Visschotel serveren met sperziebonen en naanbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sperziebonen-viscurry

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig