Sperziebonen-viscurry
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Paprika's schoonmaken en in ringen snijden. Ringen paprika op bodem van ovenschaal leggen. Koolvisfilet dik insmeren met currypasta en op paprika leggen. In pan tomato frito met kokosmelk, zout en peper verwarmen. Warme mengsel over vis schenken. Schaal afdekken en in midden van oven plaatsen. Vis in ca. 25 minuten gaar laten worden. Laatste 6 minuten naanbrood volgens gebruiksaanwijzing meewarmen. Intussen bonen schoonmaken en in ca. 8 minuten beetgaar koken. Visschotel serveren met sperziebonen en naanbrood.
Sperziebonen-viscurry
hoofdgerecht
null personen
655 kcal
20 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Paprika's schoonmaken en in ringen snijden. Ringen paprika op bodem van ovenschaal leggen. Koolvisfilet dik insmeren met currypasta en op paprika leggen. In pan tomato frito met kokosmelk, zout en peper verwarmen. Warme mengsel over vis schenken. Schaal afdekken en in midden van oven plaatsen. Vis in ca. 25 minuten gaar laten worden. Laatste 6 minuten naanbrood volgens gebruiksaanwijzing meewarmen. Intussen bonen schoonmaken en in ca. 8 minuten beetgaar koken. Visschotel serveren met sperziebonen en naanbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 rode paprika's
1 pak koolvisfilet
2 eetlepels milde currypasta
1 pakje tomato frito
1 blik kokosmelk
2 pakken naanbrood naturel
600 g sperziebonen
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter