Gehaktcurry met naanbrood
Hurry, hurry! It's time for curry.
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de champignons in kwarten. Verhit de olie in een wok en bak het gehakt op middelhoog vuur in 3 min. rul. Voeg de champignons en de wokgroente toe en roerbak 7 min. mee. Voeg de tikka masalasaus toe en verwarm de curry 4 min. Schep regelmatig om. Breng op smaak met eventueel zout.
Rooster ondertussen de naan in de broodrooster. Schep de rijst in kommen en verdeel de gehaktcurry erover. Serveer met de naan.
Gehaktcurry met naanbrood
Hurry, hurry! It's time for curry.
hoofdgerecht
null personen
685 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de champignons in kwarten. Verhit de olie in een wok en bak het gehakt op middelhoog vuur in 3 min. rul. Voeg de champignons en de wokgroente toe en roerbak 7 min. mee. Voeg de tikka masalasaus toe en verwarm de curry 4 min. Schep regelmatig om. Breng op smaak met eventueel zout.
Rooster ondertussen de naan in de broodrooster. Schep de rijst in kommen en verdeel de gehaktcurry erover. Serveer met de naan.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g basmatirijst
250 g kastanjechampignons
2 el zonnebloemolie
300 g rundergehakt
400 g wokgroente Chinees sugarsnaps paksoi
450 g tikka masala saus in pot
4 mini naanbread garlic & coriander
Dit heb je nodig
broodrooster