Bloemkoolcurry met kipdijfilet en naan
bewaar
bewaar

Bloemkoolcurry met kipdijfilet en naan

Deze geurige curry staat in 20 minuten op tafel.

20 min. bereiden / 6 min. oventijd

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de bloemkool in roosjes en kook 5 min. in water met wat zout. Giet af.

Schil en rasp de gember. Snijd de kip in blokjes van 3 cm. Verhit de olie in een pan met dikke bodem en bak de kip in 5 min. op hoog vuur goudbruin.

Boen ondertussen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Voeg de gember, het limoensap, de currypasta en kokosmelk toe aan de kip en laat 3 min. op middelhoog vuur koken.

Verwarm de naan ca. 6 min. in het midden van de oven. Voeg de bloemkoolroosjes toe aan de curry en laat 2 min. zachtjes koken.

Verdeel de curry over diepe borden en bestrooi met de cashewnoten en limoenrasp. Serveer met de naan.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bloemkoolcurry met kipdijfilet en naan

Deze geurige curry staat in 20 minuten op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig