Italiaanse paksoisalade
Aan de slag
Spoel de bonen in een zeef af met koud water. Laat uitlekken.
Snijd het groen van de paksoi grof en het wit in dunne reepjes. Verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten van de paprika's. Snijd de paprika's in dunne ringen.
Halveer de olijven. Meng de bonen, de paksoi en de paprika's in een schaal met de olie en de oregano, breng op smaak met citroensap en garneer met de olijven.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Italiaanse paksoisalade
bijgerecht
null personen
310 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Spoel de bonen in een zeef af met koud water. Laat uitlekken.
Snijd het groen van de paksoi grof en het wit in dunne reepjes. Verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten van de paprika's. Snijd de paprika's in dunne ringen.
Halveer de olijven. Meng de bonen, de paksoi en de paprika's in een schaal met de olie en de oregano, breng op smaak met citroensap en garneer met de olijven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 blik reuzenbonen
1 struik paksoi
1 zak zoete puntpaprika's
5 el groene olijven
6 el olijfolie
1 tl gedroogde oregano
1 citroen