Piperade van gegrilde groenten
Aan de slag
Bestrijk de groenten dun met de olie. Verhit een grillpan. Gril de uien in circa 5 minuten op hoog vuur rondom tot ze een mooi bruin streepmotief hebben (ze vallen tijdens het grillen een beetje uit elkaar). Bestrooi ze met zout en (versgemalen) peper. Gril ook de puntpaprika's in circa 5 minuten en de plakken tomaat aan weerszijden nog 1 minuut tot ook deze groenten een mooi bruin streepmotief hebben. Breng de groenten op smaak met zout en (versgemalen) peper. Druppel er naar smaak citroensap over.
Piperade van gegrilde groenten
bijgerecht
null personen
180 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bestrijk de groenten dun met de olie. Verhit een grillpan. Gril de uien in circa 5 minuten op hoog vuur rondom tot ze een mooi bruin streepmotief hebben (ze vallen tijdens het grillen een beetje uit elkaar). Bestrooi ze met zout en (versgemalen) peper. Gril ook de puntpaprika's in circa 5 minuten en de plakken tomaat aan weerszijden nog 1 minuut tot ook deze groenten een mooi bruin streepmotief hebben. Breng de groenten op smaak met zout en (versgemalen) peper. Druppel er naar smaak citroensap over.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 eetlepels olijfolie
2 zoete uien
2 rode puntpaprika's
4 trostomaten
2 eetlepels citroensap
Dit heb je nodig
grillpan