Worstenbroodjes
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Bladerdeegplakjes laten ontdooien. Worstjes laten uitlekken en in bladerdeegplakjes rollen. Ei loskloppen. Met keukenkwastje bovenkant van broodjes besmeren met ei. Bestrooien met sesamzaad. Broodjes op bakplaat leggen en in midden van oven in ca. 15 minuten gaar bakken. Intussen sla wassen en fijnsnijden. Tomaatjes wassen en halveren. Maïs laten uitlekken. In schaal alle groenten en slasaus mengen. Worstenbroodjes serveren met salade. Lekker met ketchup.
Worstenbroodjes
hoofdgerecht
null personen
860 kcal
15 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Bladerdeegplakjes laten ontdooien. Worstjes laten uitlekken en in bladerdeegplakjes rollen. Ei loskloppen. Met keukenkwastje bovenkant van broodjes besmeren met ei. Bestrooien met sesamzaad. Broodjes op bakplaat leggen en in midden van oven in ca. 15 minuten gaar bakken. Intussen sla wassen en fijnsnijden. Tomaatjes wassen en halveren. Maïs laten uitlekken. In schaal alle groenten en slasaus mengen. Worstenbroodjes serveren met salade. Lekker met ketchup.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pakje bladerdeeg (diepvries)
1 blik knakworst
1 ei (M)
2 eetlepels sesamzaad
1 kropsla
1 doosje cherrytomaatjes
1 blikje maïskorrels
3 eetlepels slasaus
Dit heb je nodig
keukenkwastje