Knakworstjes in bladerdeeg
bewaar
bewaar

Knakworstjes in bladerdeeg

Pigs in a blanket van bladerdeeg. Altijd een succes!

10 min. bereiden / 12 min. oventijd

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Snijd de ontdooide vellen bladerdeeg ieder in 4 gelijke driehoeken. Leg een puntje met de brede kant naar je toe op het werkblad. Bestrijk met behulp van de bakkwast met mosterd. Leg in de breedte een mini-knakworstje op het velletje bladerdeeg op het brede stuk en rol het deeg om het worstje naar de punt toe, zoals je een croissant rolt. Leg de bladerdeegworstjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Herhaal met de rest van de worstjes.

Klop het ei los. Bestrijk elk stukje deeg met het ei. Bestrooi met het sesamzaad Bak de worstjes met bladerdeeg in het midden van de oven 12-14 min., tot goudbruin en gaar.

variatietipIn plaats van sesamzaad kun je ook maanzaad of geplette venkelzaadjes gebruiken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Knakworstjes in bladerdeeg

Pigs in a blanket van bladerdeeg. Altijd een succes!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig