Bladerdeeg knakworst op een stokje
bewaar
bewaar

Bladerdeeg knakworst op een stokje

Wij introduceren: hotdog op een stok! Superleuk voor een feestje in de tuin op een zwoele zomeravond.

15 min. bereiden / 30 min. oventijd

4 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Steek de tapasprikkers tot de helft in de worstjes.

Snijd elk plakje bladerdeeg in 8 stroken. Plak steeds 2 stroken aan elkaar tot een langere strook en wikkel om de worstjes heen.

Maak het bladerdeeg nat met wat water en bestrooi met het sesamzaad. Leg de worstjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in 30 min. totdat het bladerdeeg gaar en goudbruin is. Keer de worstjes elke 10 min. om. Serveer met de saus.

combinatietipServeer met verschillende sauzen om in te dippen zoals de Saus Guru humburgersaus en Mexican Habenero fever.

Hotdog op een stokje

Instructievideo - 00:26 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bladerdeeg knakworst op een stokje

Wij introduceren: hotdog op een stok! Superleuk voor een feestje in de tuin op een zwoele zomeravond.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig