Knakworst in bladerdeeg uit de airfryer
Ja hoor, ook knakworst in bladerdeeg kan in de airfryer.
Aan de slag
Ontdooi de plakjes bladerdeeg. Verwarm de airfryer voor op 200 °C.
Snijd de plakjes bladerdeeg elk in 4 gelijke vierkanten en snijd deze vierkanten diagonaal door zodat de totaal 32 driehoekjes krijgt. Bestrijk de driehoekjes met behulp van de bakkwast met mosterd en bestrooi met de kaas.
Leg een knakworstje op het velletje bladerdeeg en rol het deeg om het worstje. Herhaal met de rest van de worstjes.
Klop het ei los. Bestrijk elk stukje deeg met ei en bak de worstjes met bladerdeeg in 3 delen in de airfryer in ca. 10 min. goudgeel en gaar. Lekker met mosterd-mayonaise.
Knakworst in bladerdeeg uit de airfryer
Ja hoor, ook knakworst in bladerdeeg kan in de airfryer.
null porties
340 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Ontdooi de plakjes bladerdeeg. Verwarm de airfryer voor op 200 °C.
Snijd de plakjes bladerdeeg elk in 4 gelijke vierkanten en snijd deze vierkanten diagonaal door zodat de totaal 32 driehoekjes krijgt. Bestrijk de driehoekjes met behulp van de bakkwast met mosterd en bestrooi met de kaas.
Leg een knakworstje op het velletje bladerdeeg en rol het deeg om het worstje. Herhaal met de rest van de worstjes.
Klop het ei los. Bestrijk elk stukje deeg met ei en bak de worstjes met bladerdeeg in 3 delen in de airfryer in ca. 10 min. goudgeel en gaar. Lekker met mosterd-mayonaise.
combinatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 plakjes diepvries roomboterbladerdeeg
½ el dijonmosterd
50 g geraspte Goudse belegen kaas 48+
32 partyknaks 3-pack in blik
1 middelgroot scharrelei
Dit heb je nodig
airfryer XL
bakkwast