Caesarsalad op een stokje
bewaar
bewaar

Caesarsalad op een stokje

Caesarsalad meets borrel: geserveerd als one bite hapje

20 min. bereiden / 15 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180° C. Verhit ⅓ van de olie in een koekenpan. Bestrooi de kip met peper en zout en bak in 13-15 min. gaar. Keer halverwege.

Snijd ondertussen de knoflook fijn. Snijd de ciabattina in blokjes van 2 cm en schep samen met de knoflook en de rest van de olie om in een kom. Verdeel het brood over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in ca. 15 min. goudbruin in de oven tot croutons. Schep halverwege om. Kook ondertussen de eieren in 6 min. bijna hard. Laat schrikken onder koud stromend water en pel en halveer ze.

Snijd de babyromaine in kwarten en snijd deze in de breedte in 3 gelijke stukken. Snijd de kip in blokjes van 2 cm. Rijg een partje sla, een blokje kip, een crouton en een half eitje aan een prikker en maak zo ook de rest van de prikkers. Serveer met de caesardressing.

Caesarsalad op een stokje

Instructievideo - 00:24 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Caesarsalad op een stokje

Caesarsalad meets borrel: geserveerd als one bite hapje

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig