Sebadas (bladerdeegrondjes met geitenkaas en honing)
bewaar
bewaar

Sebadas (bladerdeegrondjes met geitenkaas en honing)

10 min. bereiden / 30 min. wachten

4 ingrediënten

Aan de slag

Plakjes bladerdeeg op werkblad in ca. 10 minuten laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 ºC of gasovenstand 4. Met uitsteekvormpje uit elk bladerdeegplakje 4 rondjes uitsteken. Kaas in plakjes van 1/2 cm snijden en in midden van 10 rondjes leggen. In kom ei met 1 eetlepel water loskloppen. Randen van rondjes besmeren met losgeklopt ei. Ander rondje erbovenop leggen en met vork dicht drukken. Rondjes bestrijken met rest van ei. Bakplaat bekleden met bakpapier. Rondjes erop leggen en in midden van oven in ca. 20 minuten goudbruin bakken. Rondjes uit oven halen en bestrijken met honing. Op elk bord 2 rondjes leggen. Direct serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sebadas (bladerdeegrondjes met geitenkaas en honing)

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig