Ricottaspinazie
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui op middelhoog vuur 5 min. Snijd ondertussen de gember fijn. Zet het vuur laag, voeg de knoflook en de gember toe en bak nog 1 min. Voeg het currypoeder toe en bak nog 1 min. Voeg de tomaat toe en roerbak nog 2 min.
Zet het vuur hoger en voeg een hand spinazie toe. Laat slinken. Ga zo door tot alle spinazie op is. Laat nog 2 min. doorwarmen.
Schep de ricotta door de spinazie. Breng op smaak met limoensap en peper en zout naar smaak. Serveer direct.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Ricottaspinazie
bijgerecht
null personen
165 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui op middelhoog vuur 5 min. Snijd ondertussen de gember fijn. Zet het vuur laag, voeg de knoflook en de gember toe en bak nog 1 min. Voeg het currypoeder toe en bak nog 1 min. Voeg de tomaat toe en roerbak nog 2 min.
Zet het vuur hoger en voeg een hand spinazie toe. Laat slinken. Ga zo door tot alle spinazie op is. Laat nog 2 min. doorwarmen.
Schep de ricotta door de spinazie. Breng op smaak met limoensap en peper en zout naar smaak. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
3 el zonnebloemolie
1 cm verse gember
2 tenen knoflook
1 tl hot currypoeder
1 tomaat
600 g verse spinazie
100 g ricotta
1 limoen