Chocolademousse met ijs en sinaasappel
Aan de slag
Sinaasappels dik schillen en partjes tussen vruchtvliezen uitsnijden. Partjes in waaiervorm aan kant op vier grote borden leggen. Van vanilleijs en kletskoppen 'ijswafeltjes' maken en op de borden leggen. Chocolademousse over de borden verdelen. Garneren met flinke toef slagroom. Cacao met behulp van zeefje over slagroom strooien.
Chocolademousse met ijs en sinaasappel
nagerecht
null personen
395 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Sinaasappels dik schillen en partjes tussen vruchtvliezen uitsnijden. Partjes in waaiervorm aan kant op vier grote borden leggen. Van vanilleijs en kletskoppen 'ijswafeltjes' maken en op de borden leggen. Chocolademousse over de borden verdelen. Garneren met flinke toef slagroom. Cacao met behulp van zeefje over slagroom strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 sinaasappels
4 bollen vanilleroomijs
8 kletskoppen
280 g Rolo Chocolade & karamel dessert
1 slagroom in spuitbus
½ el cacaopoeder