Tijgertoetje
Aan de slag
Schenk 4 1/2 dl melk in een kom. Roer de poeder met karamelsmaak door de melk. Klop het mengsel met een garde of mixer in 3 minuten tot een bijna stijve pudding. Schep met een juslepel een laagje pudding van ongeveer 2 cm in elk longdrinkglas en zet de glazen ongeveer 1 minuut in de koelkast.
Schenk 4 1/2 dl melk in een andere kom. Roer de poeder met vanillesmaak erdoor. Klop dit ook met een garde of mixer in 3 minuten bijna stijf. Schep met een andere lepel een laagje vanillepudding van 2 cm in elk glas boven op de karamelpudding. Laat ook dit laagje ongeveer 1 minuut stijf worden in de koelkast.
Schep nu nog twee keer afwisselend een laagje karamel- en vanillepudding in elk glas.
Zet de glazen ongeveer 10 minuten in de koelkast. Spuit daarna op elke pudding een toefje slagroom en steek er 3 chocoladestokjes in als versiering.
Tijgertoetje
nagerecht
null personen
350 kcal
30 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Schenk 4 1/2 dl melk in een kom. Roer de poeder met karamelsmaak door de melk. Klop het mengsel met een garde of mixer in 3 minuten tot een bijna stijve pudding. Schep met een juslepel een laagje pudding van ongeveer 2 cm in elk longdrinkglas en zet de glazen ongeveer 1 minuut in de koelkast.
Schenk 4 1/2 dl melk in een andere kom. Roer de poeder met vanillesmaak erdoor. Klop dit ook met een garde of mixer in 3 minuten bijna stijf. Schep met een andere lepel een laagje vanillepudding van 2 cm in elk glas boven op de karamelpudding. Laat ook dit laagje ongeveer 1 minuut stijf worden in de koelkast.
Schep nu nog twee keer afwisselend een laagje karamel- en vanillepudding in elk glas.
Zet de glazen ongeveer 10 minuten in de koelkast. Spuit daarna op elke pudding een toefje slagroom en steek er 3 chocoladestokjes in als versiering.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
900 ml melk
1 pakje puddingpoeder karamel
1 pakje puddingpoeder vanille
0 slagroom (uit spuitbus)
12 chocolade Mikadostokjes
Dit heb je nodig
glazen inhoud ca. 3 dl