Tropische bibber
Aan de slag
Breng een halve liter water aan de kook. Neem de pan van het vuur. Klop het puddingpoeder door het water tot alles is opgelost.
Vet de vormpjes met het kwastje dun in met olie.
Laat het fruit goed uitlekken in de zeef. Hou wat stukjes fruit apart om straks de puddinkjes mee te versieren. Snij de rest van het fruit in kleine stukjes en roer het door het puddingmengsel. Schep het puddingmengsel in de vormpjes.
Laat de puddinkjes ongeveer 2 uur in de koelkast staan zodat ze stevig worden.
Maak elk puddinkje met een mes langs de zijkanten van het vormpje los, zet er een bordje op, keer het om en schud voorzichtig. Zo komt het puddinkje los en zakt het op het bordje. Versier de puddinkjes met lekker veel slagroom, wat stukjes fruit (en eventueel een parasolletje).
Tropische bibber
nagerecht
null personen
160 kcal
10 min. bereiden
120 min. wachten
Aan de slag
Breng een halve liter water aan de kook. Neem de pan van het vuur. Klop het puddingpoeder door het water tot alles is opgelost.
Vet de vormpjes met het kwastje dun in met olie.
Laat het fruit goed uitlekken in de zeef. Hou wat stukjes fruit apart om straks de puddinkjes mee te versieren. Snij de rest van het fruit in kleine stukjes en roer het door het puddingmengsel. Schep het puddingmengsel in de vormpjes.
Laat de puddinkjes ongeveer 2 uur in de koelkast staan zodat ze stevig worden.
Maak elk puddinkje met een mes langs de zijkanten van het vormpje los, zet er een bordje op, keer het om en schud voorzichtig. Zo komt het puddinkje los en zakt het op het bordje. Versier de puddinkjes met lekker veel slagroom, wat stukjes fruit (en eventueel een parasolletje).
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 blikje tropical fruitmix op lichte siroop
½ eetlepel olie om in te vetten
1 pakje puddingpoeder (Trixy)
0 slagroom (uit spuitbus)
Dit heb je nodig
zeef
keukenkwastje
puddingvormpjes, inhoud ca. 2 1/2 dl