Tropische bibber
bewaar
bewaar

Tropische bibber

10 min. bereiden / 2 uur wachten

4 ingrediënten

Aan de slag

Breng een halve liter water aan de kook. Neem de pan van het vuur. Klop het puddingpoeder door het water tot alles is opgelost.

Vet de vormpjes met het kwastje dun in met olie.

Laat het fruit goed uitlekken in de zeef. Hou wat stukjes fruit apart om straks de puddinkjes mee te versieren. Snij de rest van het fruit in kleine stukjes en roer het door het puddingmengsel. Schep het puddingmengsel in de vormpjes.

Laat de puddinkjes ongeveer 2 uur in de koelkast staan zodat ze stevig worden.

Maak elk puddinkje met een mes langs de zijkanten van het vormpje los, zet er een bordje op, keer het om en schud voorzichtig. Zo komt het puddinkje los en zakt het op het bordje. Versier de puddinkjes met lekker veel slagroom, wat stukjes fruit (en eventueel een parasolletje).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tropische bibber

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig