Couscousschotel
Aan de slag
Couscous bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Rode peper schoonmaken en in reepjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Komkommer wassen in lengte halveren, zaadlijsten verwijderen en in blokjes snijden. Olijfolie mengen met citroensap. Couscous mengen met dressing, bosui en komkommer. Cornedbeef in blokjes snijden. Kaasblokjes door cornedbeef scheppen. Couscous over vier borden verdelen. Kaas-cornedbeefmengsel er middenop scheppen en direct serveren.
Couscousschotel
hoofdgerecht
null personen
530 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Couscous bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Rode peper schoonmaken en in reepjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Komkommer wassen in lengte halveren, zaadlijsten verwijderen en in blokjes snijden. Olijfolie mengen met citroensap. Couscous mengen met dressing, bosui en komkommer. Cornedbeef in blokjes snijden. Kaasblokjes door cornedbeef scheppen. Couscous over vier borden verdelen. Kaas-cornedbeefmengsel er middenop scheppen en direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g couscous
1 rode peper
3 bosuitjes
1½ komkommer
3 el olijfolie
2 el citroensap
1 blikje cornedbeef
1 bakje witte kaasblokjes