Minipaprika's gevuld met couscous
Aan de slag
In kom couscous met 125 ml kokend water en zout ca. 6 minuten laten wellen. Paprika's halveren en zaadjes verwijderen. Helften in pan met ruim kokend water en zout in ca. 5-7 minuten beetgaar koken en in een zeef laten uitlekken. In kommetje citroensap, olie, paprikapoeder, zout en peper tot dressing kloppen. Couscous losmaken met vork en uiringetjes, kaasblokjes, munt en dressing erdoor scheppen. Paprika's royaal vullen met couscous en op schaal zetten.
Minipaprika's gevuld met couscous
bijgerecht
null personen
55 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In kom couscous met 125 ml kokend water en zout ca. 6 minuten laten wellen. Paprika's halveren en zaadjes verwijderen. Helften in pan met ruim kokend water en zout in ca. 5-7 minuten beetgaar koken en in een zeef laten uitlekken. In kommetje citroensap, olie, paprikapoeder, zout en peper tot dressing kloppen. Couscous losmaken met vork en uiringetjes, kaasblokjes, munt en dressing erdoor scheppen. Paprika's royaal vullen met couscous en op schaal zetten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
75 g couscous
6 minipaprika's
1 el citroensap
2 el olijfolie extra vierge
½ tl paprikapoeder
1 bosuitje
50 g witte kaasblokjes
½ el verse munt