Kipburger met pittige komkommersalsa
bewaar
bewaar

Kipburger met pittige komkommersalsa

25 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Komkommer halveren, zaadlijsten verwijderen en in kleine blokjes snijden. Komkommer mengen met bosui, rode peper, 2 el olijfolie, citroensap en zout naar smaak. In keukenmachine brood verkruimelen. Broodkruim eruit nemen en kipfilet fijnmalen. Kipfilet mengen met ei, broodkruim, paprikapoeder en 1/2 tl zout en peper. Van mengsel 4 platte schijven vormen. In koekenpan met antiaanbaklaag kipburgers in rest van olie in 10 min. gaar en bruin bakken. Kipburgers op broodjes leggen en serveren met komkommersalsa.

algemeenEen verrassend lekkere en vooral vetarme hamburger!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kipburger met pittige komkommersalsa

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig