Groenteburger met avocadosalsa
Aan de slag
Snijd de ui, komkommer en avocado in kleine stukjes. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de groenteburgers 4-6 min. aan beide kanten goudbruin. Meng in een grote schaal met de peen julienne. Halveer de limoen en pers naar smaak erboven uit. Naar smaak peper en zout toevoegen.
Snijd de bolletjes open, schep op elk broodje een lepel salsa, leg de groenteburger erop en bedek met het kapje.
Leg de burgers op grote borden. Serveer met de rest van de salsa erbij.
Groenteburger met avocadosalsa
hoofdgerecht
null personen
456 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ui, komkommer en avocado in kleine stukjes. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de groenteburgers 4-6 min. aan beide kanten goudbruin. Meng in een grote schaal met de peen julienne. Halveer de limoen en pers naar smaak erboven uit. Naar smaak peper en zout toevoegen.
Snijd de bolletjes open, schep op elk broodje een lepel salsa, leg de groenteburger erop en bedek met het kapje.
Leg de burgers op grote borden. Serveer met de rest van de salsa erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el traditionele olijfolie
4 groenteburgers
1 komkommer
1 ui
1 eetrijpe avocado
150 g peen julienne
1 limoen
4 bruine harde bolletjes