Couscous met groenteburger en spinazie
Een dagje geen vlees? Maak dan deze vegetarische couscous.
Aan de slag
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de uien en laat de spinazie uitlekken. Verhit 3 el olie en bak de ui in 8 min. goudbruin. Voeg de kerriepoeder toe en bak even mee. Schep de spinazie door de ui.
Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de groenteburgers. Halveer de tomaten. Meng de couscous met de spinazie en tomaat. Breng op smaak met peper en eventueel zout en serveer met de groenteburgers.
Couscous met groenteburger en spinazie
Een dagje geen vlees? Maak dan deze vegetarische couscous.
hoofdgerecht
null personen
565 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de uien en laat de spinazie uitlekken. Verhit 3 el olie en bak de ui in 8 min. goudbruin. Voeg de kerriepoeder toe en bak even mee. Schep de spinazie door de ui.
Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de groenteburgers. Halveer de tomaten. Meng de couscous met de spinazie en tomaat. Breng op smaak met peper en eventueel zout en serveer met de groenteburgers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g couscous
3 uien
450 diepvries bladspinazie
5 el traditionele olijfolie
2 tl kerriepoeder
4 groenteburgers
250 g cherrytomaten