Couscous met kaneel en rozijnen
bewaar
bewaar

Couscous met kaneel en rozijnen

Een mix van kleuren, geuren en smaken. Heerlijk zachtzoet bijgerecht dat ook nog eens mooi op tafel staat.

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de ui. Snijd de knoflook en de peterselie fijn. Verhit de helft van de olie en fruit de ui met de kaneel in 3 min. zacht en glazig. Halveer de cherrytomaten en voeg ze toe. Bak ze 2 min. mee. Laat op een bord afkoelen.

Doe de couscous in een schaal en schenk de rest van de olie erbij. Roer vervolgens de knoflook erdoor. Schenk de hete bouillon erbij en laat 5 min. wellen. Voeg de rozijnen, peterselie en het ui-tomatenmengsel toe, meng alle ingrediënten en serveer in de schaal.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Couscous met kaneel en rozijnen

Een mix van kleuren, geuren en smaken. Heerlijk zachtzoet bijgerecht dat ook nog eens mooi op tafel staat.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig