Rundervinkschotel met courgette
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. In koekenpan 3 eetlepels boter verhitten. Rundervinken in ca. 4 minuten bruinbakken. Ovenschaal invetten met van rest boter. Courgettes wassen en in plakjes van 1/2 cm dik snijden. Aardappelgolfjes in schaal leggen en bestrooien met zout en peper. Rundervinken uit pan nemen en in plakjes snijden. Courgette en rundervink dakpansgewijs in schaal leggen. Saus maken volgens gebruiksaanwijzing met 200 ml water en slagroom. Saus in schaal schenken en bestrooien met kaas. Schotel in ca. 20 minuten in oven gaar en goudbruin laten worden.
Rundervinkschotel met courgette
hoofdgerecht
null personen
635 kcal
20 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. In koekenpan 3 eetlepels boter verhitten. Rundervinken in ca. 4 minuten bruinbakken. Ovenschaal invetten met van rest boter. Courgettes wassen en in plakjes van 1/2 cm dik snijden. Aardappelgolfjes in schaal leggen en bestrooien met zout en peper. Rundervinken uit pan nemen en in plakjes snijden. Courgette en rundervink dakpansgewijs in schaal leggen. Saus maken volgens gebruiksaanwijzing met 200 ml water en slagroom. Saus in schaal schenken en bestrooien met kaas. Schotel in ca. 20 minuten in oven gaar en goudbruin laten worden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 eetlepels boter of margarine
2 schaaltjes rundervinken
2 courgettes
1½ zak aardappelgolfjes
0 zout en peper
1 zakje kaas-baconsaus
2 eetlepels slagroom
100 g gemalen oude kaas
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter