Rundervinkschotel met courgette
bewaar
bewaar

Rundervinkschotel met courgette

20 min. bereiden / 20 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. In koekenpan 3 eetlepels boter verhitten. Rundervinken in ca. 4 minuten bruinbakken. Ovenschaal invetten met van rest boter. Courgettes wassen en in plakjes van 1/2 cm dik snijden. Aardappelgolfjes in schaal leggen en bestrooien met zout en peper. Rundervinken uit pan nemen en in plakjes snijden. Courgette en rundervink dakpansgewijs in schaal leggen. Saus maken volgens gebruiksaanwijzing met 200 ml water en slagroom. Saus in schaal schenken en bestrooien met kaas. Schotel in ca. 20 minuten in oven gaar en goudbruin laten worden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rundervinkschotel met courgette

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig