Kaas-havermoutpannenkoekjes
bewaar
bewaar

Kaas-havermoutpannenkoekjes

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

In kom havermout, bloem en kaas mengen. Eieren splitsen. Dooiers met melk loskloppen en zout en peper naar smaak toevoegen. Dooiermengsel door havermoutmengsel roeren. Eiwitten stijf kloppen en voorzichtig door havermoutmengsel spatelen. Broccoli beetgaar koken in ca. 5 minuten. Klontje boter verhitten in koekenpan. Ca. 3 kleine bergjes beslag in pan scheppen, zonodig even plat drukken met bolle kant van lepel. Pannenkoekjes bakken tot bovenkant droog is, keren en goudbruin bakken. Op warme schaal scheppen. Op dezelfde manier rest van pannenkoekjes bakken. Over vier borden verdelen en serveren met broccoli. Lekker met tomatensalsa.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kaas-havermoutpannenkoekjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig