Kippenragout met dekseltje
bewaar
bewaar

Kippenragout met dekseltje

15 min. bereiden / 10 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225°C of gasovenstand 5. Bladerdeeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. In braadpan boter verhitten. Wortelrauwkost al omscheppend ca. 4 minuten bakken. Ragout toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Ragout in ovenschaaltjes scheppen. Afdekken met bladerdeegplakjes. In midden van bladerdeeg opening maken. Ei loskloppen. Bladerdeeg bestrijken met ei en bestrooien met kaas. Schaaltjes in midden van oven ca. 10 minuten bakken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kippenragout met dekseltje

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig