Roerbakschotel met pindasaus
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kool schoonmaken, in reepjes snijden en wassen. Ui pellen en snipperen. Paprika's wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Ui en paprika ca. 2 minuten roerbakken. Varkensvlees en sambal toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Kool toevoegen. Geheel ca. 5 minuten al omscheppend bakken. Intussen satésaus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Rijst serveren met groente-vleesmengsel. Satésaus erover schenken.
Roerbakschotel met pindasaus
hoofdgerecht
null personen
515 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kool schoonmaken, in reepjes snijden en wassen. Ui pellen en snipperen. Paprika's wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Ui en paprika ca. 2 minuten roerbakken. Varkensvlees en sambal toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Kool toevoegen. Geheel ca. 5 minuten al omscheppend bakken. Intussen satésaus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Rijst serveren met groente-vleesmengsel. Satésaus erover schenken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g rijst
1 Chinese kool
1 ui
2 rode paprika's
3 eetlepels roerbakolie
1 schaaltje varkensreepjes
2 theelepels sambal
1 pak kant-en-klare satésaus
Dit heb je nodig
wok