Mihoen goreng met pindasaus en omeletreepjes
bewaar
bewaar

Mihoen goreng met pindasaus en omeletreepjes

Lekker, gemakkelijk en vertrouwd (en toch net weer even anders dan anders).

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper ondertussen de ui, was de prei en snijd deze in ringen.

Klop de eieren los en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de helft van het eimengsel in 4 min. bruin en gaar. Keer halverwege. Laat de omelet op een bord glijden en bak met de olie de rest van het eimengsel op dezelfde manier een tweede omelet.

Verhit de rest van de olie in een wok en bak de ui, prei en de Chinese roerbakmix 4 min. Voeg de mix voor roerbakmie en het water toe en bak nog 2 min. Snijd de omeletten in reepjes. Schep de omeletreepjes door de mihoen. Verdeel de mihoen over de kommen. Serveer met de satésaus.

variatietipIn plaats van de omelet kun je de eieren ook in 7-8 min. hard koken. Houd ze warm in de satésaus.

Prei wassen

Instructievideo - 00:29 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mihoen goreng met pindasaus en omeletreepjes

Lekker, gemakkelijk en vertrouwd (en toch net weer even anders dan anders).

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig