Bami met kip en pindasaus
bewaar
bewaar

Bami met kip en pindasaus

Een favo onder velen: bami met kip en pindasaus. En je pan staat binnen een mum van tijd op tafel!

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Haal ondertussen de rode peper uit de bamigroente en snijd fijn. Snijd de uien in dunne halve ringen.

Verhit de olie in een wok op hoog vuur en bak de uien, kip en rode peper 3 min. Voeg de bamigroente toe en bak nog 4 min. Schep om met de ketjap manis. Breng op smaak met peper.

Verwarm ondertussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Giet de mie af en schep door het kip-groentemengsel. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over kommen en serveer met de satésaus en cassavekroepoek.

vegatipBekijk ook deze vegetarische bami.
variatietipHou je van pittig? Snijd de andere rode peper ook fijn en bestrooi de bami met de fijngesneden rode peper.
vegatipIn plaats van kip kun je ook wokstukjes basis gebruiken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bami met kip en pindasaus

Een favo onder velen: bami met kip en pindasaus. En je pan staat binnen een mum van tijd op tafel!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig