Bami met kip en pindasaus
Een favo onder velen: bami met kip en pindasaus. En je pan staat binnen een mum van tijd op tafel!
Aan de slag
Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Haal ondertussen de rode peper uit de bamigroente en snijd fijn. Snijd de uien in dunne halve ringen.
Verhit de olie in een wok op hoog vuur en bak de uien, kip en rode peper 3 min. Voeg de bamigroente toe en bak nog 4 min. Schep om met de ketjap manis. Breng op smaak met peper.
Verwarm ondertussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet de mie af en schep door het kip-groentemengsel. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over kommen en serveer met de satésaus en cassavekroepoek.
Bami met kip en pindasaus
Een favo onder velen: bami met kip en pindasaus. En je pan staat binnen een mum van tijd op tafel!
hoofdgerecht
null personen
740 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Haal ondertussen de rode peper uit de bamigroente en snijd fijn. Snijd de uien in dunne halve ringen.
Verhit de olie in een wok op hoog vuur en bak de uien, kip en rode peper 3 min. Voeg de bamigroente toe en bak nog 4 min. Schep om met de ketjap manis. Breng op smaak met peper.
Verwarm ondertussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet de mie af en schep door het kip-groentemengsel. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over kommen en serveer met de satésaus en cassavekroepoek.
vegatip:
variatietip:
vegatip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g mienestjes
450 g bamigroente
2 uien
2 el zonnebloemolie
300 g kipfiletreepjes
4 el ketjap manis
250 g kant-en-klare satésaus