Kippenlevers met perzik
bewaar
bewaar

Kippenlevers met perzik

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. In andere pan kippenlevers ca. 1 minuut koken in ruim water. Kippenlevers in vergiet afspoelen en laten uitlekken. Uien pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Perziken laten uitlekken. In braadpan boter verhitten. Hierin ui en paprika ca. 3 minuten bakken. Kippenlevers toevoegen en meebakken. Intussen perziken in vieren snijden. Perziken toevoegen en ca. 2 minuten meeverwarmen. Op smaak brengen met zeezout en peper. Kippenleverschotel serveren met rijst.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kippenlevers met perzik

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig