Kippenlevers met perzik
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. In andere pan kippenlevers ca. 1 minuut koken in ruim water. Kippenlevers in vergiet afspoelen en laten uitlekken. Uien pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Perziken laten uitlekken. In braadpan boter verhitten. Hierin ui en paprika ca. 3 minuten bakken. Kippenlevers toevoegen en meebakken. Intussen perziken in vieren snijden. Perziken toevoegen en ca. 2 minuten meeverwarmen. Op smaak brengen met zeezout en peper. Kippenleverschotel serveren met rijst.
Kippenlevers met perzik
hoofdgerecht
null personen
585 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. In andere pan kippenlevers ca. 1 minuut koken in ruim water. Kippenlevers in vergiet afspoelen en laten uitlekken. Uien pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Perziken laten uitlekken. In braadpan boter verhitten. Hierin ui en paprika ca. 3 minuten bakken. Kippenlevers toevoegen en meebakken. Intussen perziken in vieren snijden. Perziken toevoegen en ca. 2 minuten meeverwarmen. Op smaak brengen met zeezout en peper. Kippenleverschotel serveren met rijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak notenrijst
1 schaaltje kippenlevers
2 uien
1 groene paprika
1 blik halve perziken op sap of verse perziken
50 g boter of margarine
0 zeezout fijn
0 peper