Kipgehaktballetjes en pilav met perzik en bonen
bewaar
bewaar

Kipgehaktballetjes en pilav met perzik en bonen

Alle zoete smaken in deze pilav met perzik doen het goed samen met de warme smaak van komijn.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Draai met natte handen 4 balletjes per persoon van het gehakt ter grootte van een kleine walnoot. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de balletjes 10 min. op middelhoog vuur rondom goudbruin en gaar.

Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote hapjespan en fruit de ui met de komijn 2 min. Voeg de sperziebonen toe en bak nog 6 min. mee. Schep de rijst erdoor en bak nog 2 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Laat ondertussen de perziken uitlekken en snijd in stukjes. Schep samen met de rozijnen door de rijst. Verdeel de gehaktballetjes over de pilav. Serveer direct.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kipgehaktballetjes en pilav met perzik en bonen

Alle zoete smaken in deze pilav met perzik doen het goed samen met de warme smaak van komijn.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig