Romige schorseneren met varkensfiletlapjes
bewaar
bewaar

Romige schorseneren met varkensfiletlapjes

Oudhollandse groente in een nieuw jasje: gebakken in room en geserveerd met aardappelkroketjes.

25 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Zet de frituurpan aan. Bestrooi de varkensfiletlapjes met peper en zout. Frituur de aardappelkroketjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Giet ondertussen de schorseneren af. Doe de crème fraîche in een pan. Voeg de schorseneren toe en verwarm zachtjes. Verhit de boter in een koekenpan. Bak de varkensfiletlapjes in ca. 7 min. rondom bruin en gaar.

Snijd de peterselie fijn en garneer de schorseneren ermee. Serveer de filetlapjes met de aardappelkroketjes en de romige schorseneren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige schorseneren met varkensfiletlapjes

Oudhollandse groente in een nieuw jasje: gebakken in room en geserveerd met aardappelkroketjes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig