Tortillataart
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C of gasovenstand 4. Verwarm de chilibonen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in plakjes.
Spreid een tortilla uit in een ovenschaal. Schep ¼ van de chilibonen erop, verdeel 1 el zure room en 1 el kaas erover en dek af met een tortilla. Schep ⅓ van de avocado en salsasaus erop. Dek af met een tortilla. Herhaal het geheel tot de tortilla's op zijn.
Verdeel de rest van de kaas erover. Zet de taart in de oven en laat in ca. 15 min. warm worden en de kaas smelten. Meng de sla met de dressing. Serveer de taart met de sla.
Tortillataart
hoofdgerecht
null personen
710 kcal
15 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C of gasovenstand 4. Verwarm de chilibonen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in plakjes.
Spreid een tortilla uit in een ovenschaal. Schep ¼ van de chilibonen erop, verdeel 1 el zure room en 1 el kaas erover en dek af met een tortilla. Schep ⅓ van de avocado en salsasaus erop. Dek af met een tortilla. Herhaal het geheel tot de tortilla's op zijn.
Verdeel de rest van de kaas erover. Zet de taart in de oven en laat in ca. 15 min. warm worden en de kaas smelten. Meng de sla met de dressing. Serveer de taart met de sla.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
850 g chilibonen in blik
1 eetrijpe avocado
8 tortillawraps
125 ml sour cream
150 g geraspte belegen kaas
200 ml hot salsasaus
200 g gemengde sla
6 el yoghurtdressing
Dit heb je nodig
ronde ovenschaal (ca. 2.5 liter)