Pepersteak met geitenkaas en tijm
Aan de slag
Snijd de pepersteaks overlangs doormidden. Verkruimel de geitenkaas en verdeel over 4 halve pepersteaks. Leg op elke steak een takje tijm. Dek af met de andere halve pepersteaks en druk goed aan. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Bestrijk de steaks aan beide kanten met de olie en bestrooi naar smaak met zout. Gril de steaks op de barbecue in ca. 10 min. gaar. Keer halverwege.
Barbecue aansteken
Instructievideo - 01:07 min.
Pepersteak met geitenkaas en tijm
hoofdgerecht
null personen
260 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de pepersteaks overlangs doormidden. Verkruimel de geitenkaas en verdeel over 4 halve pepersteaks. Leg op elke steak een takje tijm. Dek af met de andere halve pepersteaks en druk goed aan. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Bestrijk de steaks aan beide kanten met de olie en bestrooi naar smaak met zout. Gril de steaks op de barbecue in ca. 10 min. gaar. Keer halverwege.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 schaaltjes pepersteak
1 plak geitenkaas naturel 55+
4 takjes tijm
2 el olijfolie