Pepersteak met geitenkaas en tijm
bewaar
bewaar

Pepersteak met geitenkaas en tijm

15 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de pepersteaks overlangs doormidden. Verkruimel de geitenkaas en verdeel over 4 halve pepersteaks. Leg op elke steak een takje tijm. Dek af met de andere halve pepersteaks en druk goed aan. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.

Bestrijk de steaks aan beide kanten met de olie en bestrooi naar smaak met zout. Gril de steaks op de barbecue in ca. 10 min. gaar. Keer halverwege.

Barbecue aansteken

Instructievideo - 01:07 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pepersteak met geitenkaas en tijm

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig