Gehakt-courgetteschotel met mais
bewaar
bewaar

Gehakt-courgetteschotel met mais

20 min. bereiden / 20 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 190 °C. Verhit een koekenpan en bak het gehakt 2 min. Voeg de ui toe en bak 2 min. mee. Voeg de mais, courgette en champignons toe en bak 5 min. Breng op smaak met de ketchup, ketjap en peper en zout. Schep het gehaktmengsel in de ovenschaal of de schaaltjes.

Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de puree over het gehaktmengsel.

Bak de schotel in het midden van de oven 20 min.

algemeenU kunt de ovenschotel 1 dag van tevoren bereiden tot aan stap 3. Bewaar afgedekt in de koelkast. Volg op de dag van serveren stap 3.
algemeenVoor een extra krokant en smaakvol laagje kunt u de ovenschotel voor het bakken bestrooien met 3 el paneermeel en 75 g geraspte kaas.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gehakt-courgetteschotel met mais

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig