Volkorenenchilada's met tomaat en gehakt
bewaar
bewaar

Volkorenenchilada's met tomaat en gehakt

Druk, druk, druk? Laat de oven het werk doen bij deze zelfgemaakte enchilada's.

15 min. bereiden / 40 min. oventijd

pittig

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes van een ½ cm. Verdeel de zoete aardappel over een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met ¼ van de olie en bestrooi met de chilivlokken. Rooster ca. 15 min in de oven tot goudbruin en gaar. Haal uit de oven, maar laat 'm aan staan.

Snipper ondertussen de uien en snijd de tenen knoflook fijn. Verhit de helft van de olie in een koekenpan op middelhoog vuur. Fruit de ui en knoflook 3 min. Voeg het gehakt toe en bak 5 min. rul. Schep de zoete aardappel van de bakplaat en meng met het gehakt. Breng op smaak met peper en zout.

Bestrijk de ovenschaal met de rest van de olie. Verdeel het gehaktmengsel over de tortilla’s, rol ze op en leg ze strak naast elkaar in de ovenschaal. Verdeel de salsa erover en bestrooi met de geraspte kaas. Bak ca. 25 min. tot de kaas gesmolten is.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Volkorenenchilada's met tomaat en gehakt

Druk, druk, druk? Laat de oven het werk doen bij deze zelfgemaakte enchilada's.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig