Knolselderij-lasagne met gehakt en mozzarella
bewaar
bewaar

Knolselderij-lasagne met gehakt en mozzarella

Lasagne maar dan net even anders? Deze variant met knolselderij, gehakt en mozzarella is een fijne verrassing.

20 min. bereiden / 40 min. oventijd

10 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de uien en snijd de tenen knoflook fijn.

Verhit de olie in een hapjespan op middelhoog vuur. Bak het gehakt ca. 3 min. rul. Voeg de ui, knoflook en Provençaalse kruiden toe en bak nog 1 min. Doe de tomatenblokjes erbij en breng aan de kook. Laat de saus ca. 10 min. koken op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Schil ondertussen de knolselderij en snijd in dunne plakken van ca. een ½ cm, dit gaat het makkelijkst met een mandoline maar kan ook met een mes. Snijd de mozzarella in blokjes van ca. een ½ cm.

Verwarm de oven voor op 200 °C. Bedek de bodem van de ovenschaal met 1 el saus (per 4 personen) en beleg achtereenvolgens met ⅓ lasagnebladen, ⅓ saus, ⅓ mozzarella en ⅓ knolselderij-plakken. Herhaal nog 2 keer en bestrooi met de geraspte kaas. Bedek de lasagne met aluminiumfolie en bak ca. 40 min. in het midden van de oven. Haal de laatste 5 min. de aluminiumfolie van de lasagne af, zodat de kaas gratineert.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Knolselderij-lasagne met gehakt en mozzarella

Lasagne maar dan net even anders? Deze variant met knolselderij, gehakt en mozzarella is een fijne verrassing.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig