Zomerpasta met tuinerwten en munt
Groene pasta zonder vlees en vis, maar met peultjes en Italiaanse kaas.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 3 min. de peultjes toe.
Snipper de sjalotten en snijd knoflook fijn. Verhit 2 el olie in een koekenpan en fruit de sjalotten 4 min. Fruit de knoflook en erwten 2 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Giet de pasta en peultjes af en schep om met de rest van de olie en tuinerwten. Schaaf plakjes kaas erover en bestrooi met de blaadjes munt.
Zomerpasta met tuinerwten en munt
Instructievideo - 02:27 min.
Zomerpasta met tuinerwten en munt
Groene pasta zonder vlees en vis, maar met peultjes en Italiaanse kaas.
hoofdgerecht
null personen
525 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 3 min. de peultjes toe.
Snipper de sjalotten en snijd knoflook fijn. Verhit 2 el olie in een koekenpan en fruit de sjalotten 4 min. Fruit de knoflook en erwten 2 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Giet de pasta en peultjes af en schep om met de rest van de olie en tuinerwten. Schaaf plakjes kaas erover en bestrooi met de blaadjes munt.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g tagliatelle met ei
200 g verse peultjes
2 sjalotten
1 teen knoflook
4 el olijfolie extra vierge
250 g diepvries tuinerwten
100 g Grana Padano kazen
8 g verse munt