Gehaktbal in Mexicaanse saus
bewaar
bewaar

Gehaktbal in Mexicaanse saus

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olie in een braadpan en bak de gehaktballen rondom bruin. Neem uit de pan, leg op een bord en houd warm onder aluminiumfolie. Fruit de ui in het bakvet. Voeg de komijn toe en bak 1 min. mee.

Voeg de tomatenblokjes en de chilibonen toe en breng tegen de kook aan. Draai het vuur laag, leg de gehaktballen in de bonen-tomatensaus en stoof met de deksel op de pan op laag vuur in 15 min. gaar. Breng op smaak met peper en zout.

Verdeel het vlees en de saus over 4 borden. Schep er een lepel zure room op en serveer met het maisbrood. Lekker met komkommersalade, aangemaakt met 2 el olijfolie en 2 el azijn.

algemeenExtra kruidige smaak? Vervang de komijn door 1 zakje Burrito seasoning mix (40 g).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gehaktbal in Mexicaanse saus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig