Bistro-gehaktbal & tomatensalade
Aan de slag
Verhit 2 el olie in een braadpan en bak de gehaktballen in 15 min. goudbruin en gaar.
Verhit ondertussen 2 el olie in een grote koeken-pan en bak de aardappelpartjes in 8-10 min. goudbruin. Schep regelmatig om.
Meng de tomaten met de rest van de olie, de helft van de uien en de oregano. Breng op smaak met peper en zout.
Neem de gehaktballen uit de pan en houd ze onder een deksel warm. Bak de rest van de uien in dezelfde pan 3 min. Voeg 250 ml water en het juspoeder toe en breng al roerend aan de kook. Laat de jus 1 min. doorkoken.
Leg de gehaktballen op 4 borden. Verdeel de jus erover en schep de aardappelpartjes erbij. Serveer met de tomatensalade.
Bistro-gehaktbal & tomatensalade
hoofdgerecht
null personen
685 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 2 el olie in een braadpan en bak de gehaktballen in 15 min. goudbruin en gaar.
Verhit ondertussen 2 el olie in een grote koeken-pan en bak de aardappelpartjes in 8-10 min. goudbruin. Schep regelmatig om.
Meng de tomaten met de rest van de olie, de helft van de uien en de oregano. Breng op smaak met peper en zout.
Neem de gehaktballen uit de pan en houd ze onder een deksel warm. Bak de rest van de uien in dezelfde pan 3 min. Voeg 250 ml water en het juspoeder toe en breng al roerend aan de kook. Laat de jus 1 min. doorkoken.
Leg de gehaktballen op 4 borden. Verdeel de jus erover en schep de aardappelpartjes erbij. Serveer met de tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 el olijfolie
4 stuks grootmoeders gehaktballen
2 zakken aardappelpartjes
5 tomaten
2 uien
1 tl gedroogde oregano
1 zakje juspoeder mosterd