Kipdrumsticks met tomatensalade
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200º. Kook de aardappelen in water met wat zout 10 min. Giet af en snijd in vieren. Schep de aard-appelen om met de olie en zout naar smaak en doe ze samen met de kipdrumsticks in de braadslee. Bak ze in het midden van de oven in 30 min. gaar. Schep halverwege om.
Meng de tomaten en de uien met de sladressing. Laat de dressing 15 min. intrekken. Verdeel de aardappelen en de kipdrumsticks over 4 borden. Leg de ijsbergsla ernaast en schep hier de tomatensalade op.
Serveer de aardappelen en de kipdrumsticks met de tomaten-salade.
Kipdrumsticks met tomatensalade
hoofdgerecht
null personen
495 kcal
45 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200º. Kook de aardappelen in water met wat zout 10 min. Giet af en snijd in vieren. Schep de aard-appelen om met de olie en zout naar smaak en doe ze samen met de kipdrumsticks in de braadslee. Bak ze in het midden van de oven in 30 min. gaar. Schep halverwege om.
Meng de tomaten en de uien met de sladressing. Laat de dressing 15 min. intrekken. Verdeel de aardappelen en de kipdrumsticks over 4 borden. Leg de ijsbergsla ernaast en schep hier de tomatensalade op.
Serveer de aardappelen en de kipdrumsticks met de tomaten-salade.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
800 g aardappelen
2 el olijfolie
1 schaal kipdrumsticks
2 bakjes cherry tomaten
2 uien
75 ml sladressing balsamico
1 zak ijsbergsla
Dit heb je nodig
braadslede