Mexicaanse vis
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de bevroren wokgroenten 5 min. op hoog vuur tot ze beetgaar zijn en het vocht is verdampt. Voeg de komijn toe en bak nog 1 min.
Voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Draai het vuur laag en leg de bevroren vis in de pan. Stoof met de deksel op de pan in 8-10 min. gaar. Bestrooi met de munt en peper en zout naar smaak.
Verdeel de rijst over 4 borden en serveer met de vis en de groenten.
Mexicaanse vis
hoofdgerecht
null personen
610 kcal
20 min. bereiden
40 min. wachten
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de bevroren wokgroenten 5 min. op hoog vuur tot ze beetgaar zijn en het vocht is verdampt. Voeg de komijn toe en bak nog 1 min.
Voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Draai het vuur laag en leg de bevroren vis in de pan. Stoof met de deksel op de pan in 8-10 min. gaar. Bestrooi met de munt en peper en zout naar smaak.
Verdeel de rijst over 4 borden en serveer met de vis en de groenten.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g witte rijst
2 el olijfolie
1 zak Mexicaanse wokgroenten
1 tl gemalen komijn (djinten)
1 blik tomatenblokjes
1 pak koolvisfilet
1 tl gedroogde munt