Mexicaanse vis
bewaar
bewaar

Mexicaanse vis

20 min. bereiden / 40 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de bevroren wokgroenten 5 min. op hoog vuur tot ze beetgaar zijn en het vocht is verdampt. Voeg de komijn toe en bak nog 1 min.

Voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Draai het vuur laag en leg de bevroren vis in de pan. Stoof met de deksel op de pan in 8-10 min. gaar. Bestrooi met de munt en peper en zout naar smaak.

Verdeel de rijst over 4 borden en serveer met de vis en de groenten.

algemeenU kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Verwarm de vis ca. 20 min. in een voorverwarmde oven op 180 °C en verhit de rijst in een magnetronschaal afgedekt met magnetronfolie 2 min. op 800 watt in de magnetron.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mexicaanse vis

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig